The Moog @ Club Boiler

by | Jan 21, 2012 | Articole

Indie Rock Night cu The Moog [HU] / Esti Kornel [HU]

Afterparty: DJ Missile – djset

Pret intrare: 10 lei inainte de h00.00 15 lei dupa h00.00

Primul album Esti Kornel apare in 2009. Acesti baieti plini de energie devin faimoasi chiar de la prima lor aparitie scenica, ca si opening-act la concertul de retragere al binecunoscutei trupe maghiare Kispal es Borz. De atunci au participat la zeci de festivale, ii vezi an de an la scena mare a Szigetului. Noul album din 2011 “a Boldogság, te kurva” va fi promovat cu un turneu European, iar prima oprire a lor va fi chiar in Boiler Club din Cluj.

Despre The Moog se pot povesti multe: sunt probabil cea mai cunoscuta trupa de indie-rock peste Atlantic si se pot mandri ca albumele lor au fost lucrate cu producatori renumiti care s-au ocupat de formatii ca Nirvana, Pearl Jam sau Queen of The Stone Age.
Au trei albume la activ in doar 4 ani, iar ultimul material discografic “Seasons In The Underground” – este inregistrat cu producatorul lui David Bowie.
Incepand cu luna februarie 2012, baietii se vor muta definitiv in SUA.
Daca iti plac The Beatles, David Bowie, The Sonics, The Smiths, Ramones, Roxy Music vei aprecia cu siguranta muzica lor.

 

 

 

 

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati link-ul evenimentului pe wall-ul vostru pe facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This