ClujLife Awards 02 – saptamana #3

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 02 – saptamana #3

by | Jan 23, 2012 | Ale noastre

Suntem in saptamana #3 din cadrul ClujLife Awards si continuam cu noutati, premii si surprize 🙂

Reamintim: ClujLife Awards este un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente. Tot ce a contat in 2011 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si multi nominalizati.
Voi, vizitatorii site-ului nostru, ne puteti arata cine merita apreciat, cine a fost muncitor sau cine mai are de lucrat si la ce.

La aceasta editie ClujLife Awards ne-am propus sa oferim si niste premii saptamanale. Pentru ca a mai trecut o saptamana, astazi anuntam si castigatorul premiului oferit de magazinul Outwear (un voucher in valoare de 500lei), ales prin tragere la sorti. Felicitari Stefana Matcha!

Pana in prezent am adunat peste 1900 de voturi! In cazul in care sunteti curiosi cum stau clasamentele, iata primele locuri pentru cateva dintre categorii:
Cel mai tare concert – underground: Dub Fx, Subcarpati, ZOB
Cel mai bun bar: Booha Bar, Le General, Shto
Cel mai remarcant debut: Shto, Fabrica de Bere, Beraria Ursus
Cel mai bun party constant: Booha College Party, Is it wrong to be strong, New Disorder
Cea mai faina cafenea: L’Atelier Cafe, Janis Cafe, Sisters

ClujLife te scoate din casa, la shopping, in continuare! Pentru saptamana 23 – 30 ianuarie am pregatit un premiu ce consta intr-un voucher de 300 lei oferit de Uman Shop. In perioada aceasta, Uman anunta reduceri de 50%… la TOT. In aceasta saptamana puteti sa le faceti o vizita la magazinul din Iulius Mall, pentru a va face o idee cum va puteti folosi de voucherul castigator, sau ii gasiti si pe facebook.

Concursul acestei saptamani continua cu aceleasi reguli:
– Fiecare persoana poate da un singur vot / saptamana.
– Participati cu numele real si o adresa de email valida (pentru a putea fi contactati ulterior)
– Fa o schimbare pe contul tau de facebook! Poza de profil trebuie sa fie aceasta sau aceasta, in functie de cine foloseste timeline sau nu. Vom valida castigatorul daca va avea, cel putin in ziua extragerii, una din cele doua imagini ca poza de profil.

NU UITA! Votul pentru ClujLife Awards se da exclusiv pe aceasta pagina. Fiecare categorie necesita un vot. Castigatorii ii vom anunta pe 10 februarie in cadrul unui eveniment oficial in Flying Circus Pub. Vor concerta: Natif, Lights Out si The MOOod. RSVP

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!