Thomas Melchior @ Club Midi

Home $ Party $ Thomas Melchior @ Club Midi

by | Jan 31, 2012 | Party

Thomas Melchior – djset
Mihigh

Thomas Melchior, cu primul său album solo, este al treilea fondator al minimal techno-ului, după Peter Ford şi Ricardo Villalobos. Artistul,care a trăit în Londra mai mult de 20 ani, şi-a început cariera alături de nume ca J. Saul Kane (Depth Charge), Carl Craig şi Baby Ford în Anglia la începuturile anilor ’90. Bazându-se pe începuturile acid house-ului, şi-a creat propriul sound, mult mai abstract şi minimal.
Colaborarea cu Peter Ford şi release-urile la label-urile Trelik şi l-fach au pus bazele sound-ului minimal pentru multe generaţii de dj şi producători care au urmat.
La fel ca Ricardo Villalobos, Thomas nu pune niciodată numai retro sau deep house; are darul de a se plimba în seturile sale prin întreg universul său muzical: “he always seems to have the knack of finding the exact point of intersection where depth and flow, lightness and groove meet.”

Cu Thomas Melchior ne-am intalnit in Midi la Circoloco Party-ul din noiembrie 2009, la Closing Party-ul din iunie 2010 cat si in martie 2011. Live act-urile au surprins de fiecare data. Pe 24 februarie, Thomas Melchior anunta un djset 😉

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!