B-Complex @ Club Boiler

Home $ Party $ B-Complex @ Club Boiler

by | Feb 2, 2012 | Party

B-Complex [SK] – djset

Warmup: Padre / Afterparty: MadLiquid

Pret intrare: 20 lei

B-Complex aka Mato Lenicky este un DJ şi producător din Bratislava, Slovacia. A început să cocheteze cu muzica la vârsta de 12 ani şi fascinaţia sa pentru muzică l-a purtat prin mai multe genuri. A început cu hardcore, trance şi psytrance, progresând spre a experimenta cu downtempo şi hip hop. Călătoria sa în lumea drum&bass-ului a început în jurul anului 2002, când a demarat proiectul B-Complex. Succesul cel mai mare a venit, fără îndoială, odată cu lansarea piesei “Beautiful Lies” la o excepţională casă de discuri din UK: Hospital Records. Piesa a primit susţinere imensă de la Tony Colman aka London Electricity şi a ajuns să fie al doilea cel mai bine vândut disc de drum&bass de pe Beatport în anul 2009, a câştigat câteva premii internaţionale şi rămas timp de 55 de săptămâni în topurile radiourilor din Slovacia.

Acest succes a fost întărit de lansarea piesei “Three Dots” şi a single-ului versiunii VIP a pieselor “Beautiful Lies” şi “Little Oranges”. Mai multe piese au văzut lumina zilei semnând cu casele de discuri Santorin şi Spearhead. Colaborarea cu Hospital i-a oferit lui Mato şansa de a remixa “New Education”, “The Very Best” şi “Cocknbullkids”.

Schimbarea majoră pentru cariera sa de DJ a venit odată cu invitaţia de a mixa la Hospitality (Matter) în 2009 unde şi-a demonstrat experienţa adunată la petrecerile din Slovacia şi Cehia. De atunci, şi-a menţinut poziţia de DJ internaţional, având gig-uri în UK, Austria, Elveţia, Germania, Polonia, Ucraina, Ungaria, Olanda. În 2010 visul său de când era copil a devenit realitate fiind invitat să meargă într-un turneu prin Australia şi Noua Zeelandă.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!