Slow Magic & Selebrities @ Club Boiler

Home $ Party $ Slow Magic & Selebrities @ Club Boiler

by | Feb 5, 2012 | Party

Slow Magic / Selebrities – live (electronica / indie [US])

Pret intrare: 10 lei inainte de h00.00 / 15 lei dupa h00.00

SLOW MAGIC sunt o trupa americana de dreamwave, care se autoproclama ca fiind “soundul pe care ti l-ar dedica un prieten imaginar”. Primul lor album, ▲ , lansat in august 2011 a starnit un lant de reactii pozitive pe internet, ce n-au trecut ignorate:

“Interesting and a lot better than most that try to make musical companions to scenes of the beach life.” (Potholes In My Blog)

“Close your eyes for a brief moment and listen carefully to that soft piano just barely touching the surface.” (Flashlight Tag)

Trio-ul din Brooklyn SELEBRITIES se alatura line-up-ului Future Sounds Festival 2012 Winter Edition. Maria Usbeck, Jer Robert Paulin si Max Peterson creaza un fel de pop romantic, new wave, care le aduce fani din ce in ce mai numerosi, atat din randurile profesionistilor din industrie, cat si dintre cele ale ascultatorilor casual. Trupa este semnata la label-ul Cascine, iar printre release-urile lor se numara Ladies Man Effect (EP) si We’ve Been Foolish (Single) in 2010, cat si un album de debut full-length, Delusions, in 2011.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!