SPY @ Club Boiler

Home $ Party $ SPY @ Club Boiler

by | Feb 23, 2012 | Party

S.P.Y [UK] – djset

warm-up: Dudawles / afterparty: MadLiquid

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

S.P.Y s-a consacrat drept unul dintre cei mai captivanţi producători şi DJi pe scena de drum&bass, cu releas-uri consistente la label-uri de top precum RAM, Innerground, Soul:r, Metalheadz, Shogun. Ca DJ, producător, colaborator (cu Intalex, Marky şi Total Science) şi remixer (Goldie, Deadmau5, Claude van Stroke şi Zinc feat. Miss Dynamite), S.P.Y a mai avut o serie de lansări şi proiecte în 2011 cu ajutorul Soul:r, Subtitles, Razors Edge şi a celor de la Reinforced.

2011 l-a prins pe S.P.Y lansând sub Soul:r, Subtitles, Razors Edge şi Reinforced, concentrându-şi atenţia în special asupra proiectelor de album. Păstraţi-vă ochii deschişi şi urechile ciulite pentru că, anul acesta, S.P.Y are de gând să-şi continue producţia materialelor care l-au consacrat drept unul dintre cei mai dinamici şi originali DJi şi producători.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!