Training Arena – conferinta nationala a trainerilor

Home $ Articole $ Training Arena – conferinta nationala a trainerilor

by | Feb 24, 2012 | Articole

În perioada 23- 25 martie 2012, ONG-urile AEGEE Cluj- Napoca, AIESEC şi EFPSA organizează conferinţa naţională a trainerilor, Training Arena.

Evenimentul Training Arena este destinat trainerilor din organizaţiile studenţeşti din România şi s-a născut din dorinţa de a forma o comunitate la nivel naţional a acestor traineri cu scopul de a contribui la creşterea nivelului de educaţie non-formală şi abilităţi.

Încurajarea colaborărilor ar avea efecte foarte bune, atât pe termen lung cât şi pe termen scurt, prin sharing şi schimb de traineri. Ne dorim să contribuim la întărirea sistemelor de training din organizaţii, prin încurajarea bunelor practici şi punerea în comun a resurselor, a cunoştinţelor şi a trainerilor.
Prin sesiunile şi activităţile din cadrul evenimentului, Training Arena va fi locul unde participanţii vor putea să cunoască alţi traineri, să facă schimb de experientă şi să vadă cum se desfasoară trainingurile în alte organizaţii, reprezentate de cei prezenţi.

Despre workshopuri şi traininguri
Participanţii sau invitaţii prezenţi vor avea ocazia să susţină sesiuni de training pe a căror teme au cunoştinţe avansate. Venind din organizaţii/medii diferite, există unele teme care sunt puţin atinse în exteriorul organizatiilor, deşi tema este de interes general. Este o ocazie bună de a vedea cum se desfaşoară un training în alte organizaţii. Se pot aborda concepte noi şi testa noi modele cu scopul de a primi feedback pentru ele.

Despre Open Space Technology
Discuţii în grupuri restrânse pe diverse teme propuse de cei prezenţi la eveniment. Se pot discuta iniţiative noi, se poate face schimb de păreri pe anumite topicuri sau pot fi discutate soluţii la diverse probleme legate de activităţile de training. Participanţii pot să îşi aleagă temele la care să fie prezenţi, iar la sfârşit vor fi prezentate rezultatele discuţiilor.
Daca esti convins ca o astfel de comunitate ar ajuta la dezvoltarea mediului ONGistic studentesc, atunci nu ezita sa aplici pe www.trainingarena.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!