P.Money & Plastician @ Club Midi

Home $ Party $ P.Money & Plastician @ Club Midi

by | Feb 27, 2012 | Party

P.Money & Plastician – live act / Marwan / Planet H

Primul event dubstep-grime din CLuj-Napoca!

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

La ora actuala P.Money este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati MC de dubstep-grime din lume. A colaborat cu Magnetic Man, Doctor P, Skepta, Wiley etc. In 2010 – 2011 a a scos pe piata 3 single-uri care au intrat direct in top-urile din UK.

Plastician este cel mai notoriu dj si producator din aria dubstep-grime, fiind printre pionierii genului. A inceput sa mixeze la varsta de 16 ani la radio-urile pirate din Londra iar la 18 ani a inceput sa produca primele track-uri. In 2004 a facut turul Americii alaturi de Aphex Twin; este invitat sa mixeze constant in toate colturile lumii, Europa, SUA, Asia.
A colaborat cu artisti precum Skream, Benga Lethal Bizzle, M.I.A., Kosheen, The Black Ghosts, JME, Skepta, sau companii: Rane Serato Scratch Live, King Apparel si Nokia.

P.Money si Dj Plastician vor presta un show live energic, in dechidere Plastician dj set.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!