Studentship – primul târg de internshipuri din Cluj-Napoca

by | Mar 4, 2012 | Articole

Studentship – primul târg de internshipuri din Cluj-Napoca

StudentShip este un proiect desfășurat in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si sprijinit de Michelin si EBS si s-a născut din dorința tot mai mare a studenților de a pune in aplicare, inca din timpul facultatii, a cunoștințelor teoretice acumulate.

Ce este un internship? Internship-ul te ajută să acumulezi experienţă profesională încă din timpul studenţiei. Prin intermediul internship-ului iti poţi testa capacitatile prin anumite funcţii într-o firmă înainte de a avea un job full time si sa acumulezi experiența in același timp.

ASIEM a reușit sa adune 11 din cele mai mari firme din Transilvania, cum ar fi: Michelin, EBS, De’Longhi, Tenaris Silcotub, Tehnomat, Tetarom, Continental, Evoline, Sinterom, Guhring, Property Shark si Tetarom așa ca daca ești inginer automatist, electronist, mecanic, economist in devenire sau chiar absolvent, nu rata StudentShip-ul!
Pe tot parcursul evenimentului, vei avea numai surprize: prezentări de companii, workshopuri, concursuri, premii la fiecare ora iar marele premiu fiind un NetBook Acer Aspire ONE extras in ultima zi a târgului (ATENTIE: daca vrei sa il câștigi, trebuie sa fii present la extragere!). Atmosfera va fi întreținuta de un DJ!

Târgul va avea loc la sediul Universitatii Tehnice de pe B-dul Muncii 103-105, zilnic intre orele 10-16. Pentru participanții noștri din centru, ASIEM pune la dispoziția voastră un autobuz gratuit care pleca de pe str. Barițiu din 2 in 2 ore!

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This