Hunt the wolf 2012

Home $ Articole $ Hunt the wolf 2012

by | Mar 23, 2012 | Articole

Hunt the wolf / Vânează Lupul – 25 – 28 aprilie 2012

În apropiere de Cluj-Napoca va avea loc pentru a șasea oară cel mai autentic concurs off-road din Europa. 4 zile întregi de cursă, locația desfășurării va fi în munți, la 40 de km distanță de oraș, iar pentru prima dată în cadrul acestui eveniment vor fi dedicate 2 zile de concurs și motocicliștilor.

Pentru ca acest eveniment să satisfacă cele mai înalte așteptări, organizatorii de la Authentic-Spirit și Primul-ATV-Magazin, firme reprezentate de Oliver Renzler și Mihai Concioiu, își dau silința de ani de zile să aleagă ei înșiși traseele și să ducă la bun sfârșit acest concurs. Ambii organizatori sunt piloți de ATV de succes, însă ambii manifestă de scurt timp un mare interes față de sportul Hard Enduro. Așa deci, ce ar fi fost mai la îndemână, decât să organizeze la VÂNEAZĂ -LUPUL 2012 și o clasă pentru motocicliști? Așa deci, susținerea venită din partea companiei ENERGOBIT este ideală, ținând cont de faptul că directorul executiv este și el cu adevărat pasionat de Hard Enduro.

Ca în fiecare an, VÂNEAZĂ-LUPUL va cunoaște și în 2012 modificări inovatoare.
Dacă până acum s-au stabilit noi accente prin cursa de noapte, trasee salvate pe GPS, trial-uri, locația apropiată de centrul orașului, startul în masă și altele, acum evenimentul va cunoaște schimbări semnificative. Una din ele ar fi locul demarării cursei, care se va muta din apropierea orașului și din ale sale dealuri, la 40 de km distanță de oraș, într-o zonă de munte.
Cursa de noapte, provocatoare de adrenalină, va fi înlocuită după toți acești ani cu idei noi. La fel și deosebitul trial din incinta celui mai mare centru comercial transilvănean.

Organizatorii nu vor dezvălui în detaliu toate noutățile, însă un lucru e sigur: se așteaptă mai multă aventură și o orientare complexă în zona montană sălbatică, a Carpaților Occidentali.

Cea mai importantă noutate la VANEAZĂ-LUPUL este introducerea noii clase, moto Hard Enduro. Piloții pe 2 roți și cei pe 4 roți se vor întâlni însă doar la start și la sosire. Dacă concurenții pe ATV, QUAD și UTV se vor plimba prin sălbăticie timp de 4 zile, motocicliștii vor avea parte de această distracție doar 2 zile, la 2 categorii. De altfel, traseele moto vor fi marcate, însă piloții pe 4 roți vor trebui să se orienteze după GPS.

În timp ce participanții de la clasele ATV, QUAD, UTV se pot bucura de dificultatea validată a traseelor la fiecare categorie în parte, deci de la trasee foarte extreme până la trasee pentru începători, cei de la clasa Enduro se vor putea înscrie la una din cele două categorii: categoria A-Profi/Experts – cu un nivel de dificultate ridicat și categoria B-Medium/Hobby.

Taxa de participare, 160 de Euro pentru ATV-iști, Quad-iști, UTV-iști respectiv 80 de Euro pentru motocicliști, include o mulțime de servicii: de la pregătirea traseelor, obținerea abrobărilor, ambulanță până la acordarea celor mai frumoase premii.

Mai multe informatii pe www.vaneaza-lupul.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!