Cassy / Abelle @ Club Midi

Home $ Party $ Cassy / Abelle @ Club Midi

by | Mar 28, 2012 | Party

Cassy / Abelle / K!D Chriss

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

In 2003 Cassy se mută în Berlin şi intră în proiecte muzicale alături de Steve Bug şi Ricardo Villalobos. Debutează solo ca producător şi devine rezident al Panorama Bar Berlin.
A lansat oficial in 2009 compilaţia “In the Mix: Simply Devotion” la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings. După colaborări cu artişti precum Ricardo Villalobos, Luciano şi Mathew Jonson, Cassy a lansat propria ei casă de discuri. “Propriul meu label înseamnă libertate deplină. Pot să lansez ce vreau, opinia mea necenzurată – ca un fel de libertate a cuvântului în muzică. Poate că sună puţin învechit, însa este un experiment pe care vreau să mi-l asum”, spune Cassy.

Abelle este rezidenta celui mai in voga club din Moscova, Arma17. Stitul ei muzical, o latura mai deep si dark a techno-ului este influentat de Rhadoo, Ricardo Villalobos, etc

Cu Cassy ne-am intalnit ultima oara la Club Midi in februarie 2011. Galerie foto / video atunci gasiti aici.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!