DJ Krush @ Boiler Club

Home $ Party $ DJ Krush @ Boiler Club

by | Mar 30, 2012 | Party

DJ Krush in turneul aniversar de 20 de ani de cariera.

Dubase / Nemo / Limun / K-lu

+18

Născut în 1962, în Tokio, sub numele de Hideaki Ishi, legendarul DJ KRUSH este un DJ/producător cu un simţ superb în ceea ce priveşte arta mixing-ului şi compunerea sunetelor datorită cărora a câştigat prestigiu şi admiraţie la nivel MONDIAL!
În tinereţe, Ishi a avut legături cu mafia japoneză – Yakuza, fiind cunoscut episodul în care artistul a găsit pe biroul său un deget împăturit în hârtie, despre care a aflat mai târziu că aparţinea unui bun prieten.

Inspiraţia în alegerea stilului hip-hop în anii ’80 a fost filmul “WILD STYLE”, aşa că, la scurt timp, în anul 1987, artistul a înfiinţat grupul KRUSH POSSSE, care-a câştigat renumele de “best hip-hop act” în Japonia!

KRUSH şi-a început cariera solo după destrămarea grupului în 1991 şi, curând, a început să atragă atenţia asupra lui fiind PRIMUL DJ care folosea turntables şi instrumente muzicale în live sessions pe scenele din ţară. Odată cu lansarea primului său album, “KRUSH”, în ianuarie 1994, artistul n-a încetat să uimească lumea cu creaţiile sale, înregistrând succes peste succes în Japonia, Europa, SUA şi în nenumărate locuri de pe mapamond.

Toate releas-urile sale au ajuns pe primele locuri în topurile japoneze, iar al 6-lea său album, intitulat “ZEN” a fost îndelung aclamat şi premiat drept “Best Electronica Album in 2002”! “JAKU”, al 8-lea album lansat în 2004, a rămas în topul american – RPM (al publicaţiei CMJ) 3 săptămâni la rând!

În martie 2006, lansează primele sale “best albums” cu remixuri în stilul său inconfundabil – “STEPPING STONES”&- cauzând un nou “buzz” la nivel global!

Pe lângă cariera de producător, remixer şi DJ, KRUSH îşi foloseşte talentul excepţional în crearea de soundtrack-uri pentru filme, TV dramas şi reclame, până la live sessions ce transcend orice gen muzical, împreună cu artişti precum: Black Thought (membru The Roots, câştigător al premiilor Grammy), Herbie Hancock şi k.d. lang.

Până în februarie 2011, DJ KRUSH a performat în faţa a 4 milioane de spectatori în 282 de oraşe din 46 de ţări, şi continuă să se reinventeze, depăşind orice limite posibile şi lăsând ca moştenire amprenta sa muzicală care i-a adus apreciere şi recunoaştere din partea artiştilor de renume internaţionali!

Update:

Pentru că ne dorim să fiţi prezenţi la cele două evenimente HUGE – PLUMP DJs – vineri, 6 aprilie şi DJ KRUSH / 20TH ANNIVERSARY TOUR – luni, 9 aprilie, vă oferim pachetul „OH MY GOD”!

Astfel, cu 50 de lei aveţi acces la ambele party-uri!

Cum intri în posesia pachetului?

Mergi la Booha Bar (Piezişă 19, orele 11-18:00), cumperi biletul de 40 de lei la DJ KRUSH (luni, 9 aprilie) şi, petru 10 lei în plus, primeşti şi brăţara pentru PLUMP DJS (vineri, 6 aprilie).

Vino la PLUMP DJS (vineri, 6 aprilie) şi, cu 50 de lei primeşti, pe lângă accesul la petrecere, şi biletul pentru DJ KRUSH (luni, 9 aprilie).

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!