Dub Fx, Flower Fairy & Cade @ Club Midi

Home $ Party $ Dub Fx, Flower Fairy & Cade @ Club Midi

by | Apr 6, 2012 | Party

Dub Fx, Flower Fairy & Cade revin la Club Midi. Evenimentul face parte dintr-un turneu european.

Warmup: Marwan / Afterparty: NDJ

Pret intrare: 25 lei inainte de h00.00 / 35 dupa h00.00

Dub FX este un artist de notorietate mondiala din Australia, Brand-ul sau reprezinta creatie muzicala live, bogata instrumental, folosind doar vocea si efectele de loop-ing din pedale sau alte scule muzicale.

Muzica lui Dub a castigat cu adevarat ascensiune atunci cand a filmat “Love someone” pe o strada din Bristol si a postat inregistrarea pe contul sau de Youtube. 30 de milioane de vizualizari s-au strans in cel mai scurt timp, Dub calatorind mai tarziu spre toate colturile lumii fiind cap de afis la cele mai importante festivaluri din lume impreuna cu logodnica sa Flower Fairy si CAde.

Artistul combina elemente din muzica electronica cu Reggae, Dubstep, Hip-Hop, Drum & Bass si Beatbox in ritmurile create de el.
Daca nu l-ati vazut pana acuma live sau pe Youtube, este un must see!!!

Data trecuta a iesit chiar bine 🙂


#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!