Ecouri din Social – Sesiune de Comunicări Ştiinţifice

Home $ Articole $ Ecouri din Social – Sesiune de Comunicări Ştiinţifice

by | Apr 25, 2012 | Articole

Ecouri din Social” – Sesiune de Comunicări Ştiinţifice

În cadrul sesiunii de comunicări ştiinţifice, studenţii sunt aşteptaţi să înscrie lucrări de cercertare aparţinând domeniului ştiinţelor sociale (sociologie, antropologie, ştiinţe politice etc.).
Lucrările înscrise vor fi supuse unui proces de selecţie în urma căruia vor fi desemnate cele mai bune 20 de lucrări. Cei mai buni studenţi sunt invitaţi să-şi prezinte lucrările pe parcursul celor două zile oficiale ale sesiunii. Cu ocazia prezentărilor, studenţii şi cadrele universitare sunt aşteptaţi să intre în discuţii pe marginea temelor respectiv abordărilor metodologice şi teoretice ale lucrărilor. Cele mai bune 3 lucrări prezentate per nivel de studiu, licentă respectiv master vor fi premiate.

Scopul sesiunii este de a contribui la dezvoltarea academică a studenţilor interesaţi de cercetare în domeniul ştiinţelor sociale. Sesiunea oferă studenţilor oportunitatea de a se implica în discuţii privind diverse aspecte metodologice şi teoretice astfel încât într-un final să-şi îmbogăţească cunoştinţele proprii. Pe de altă parte, observaţiile critice din partea celor prezenţi pot reprezenta o sursă de inspiraţie pentru participanţi care în urma conferinţei îşi pot îmbunătăţi abordarea de studiu.
Deasemenea, ne dorim ca prin această sesiune să recompensăm eforturile depuse de studenţi în realizarea cercetărilor personale respectiv să oferim acestora oportunitatea de a socializa cu studenţi şi cadre didactice de la diverse universităţi.

Alte detalii pe site-ul oficial.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!