Consulting Week

Home $ Articole $ Recomandări $ Consulting Week

by | Apr 29, 2012 | Recomandări

In perioada 7-11 mai va avea loc cea de-a 4-a editie a evenimentului Consulting Week, care va pune in legatura companii de renume din domeniul consultantei si auditului cu studenti dornici de afirmare. Organizatorul este primul Junior Enterprise de consultanta manageriala din Romania, Theory &Practice Consult. In fiecare an, evenimentul da startul carierei studentilor din an terminal ai Facultatii de Stiinte Economice si Gestiune a Afacerilor.

Evenimentul va aloca o zi pentru fiecare companie in parte, in cadrul careia se vor organiza seminarii si workshop-uri cu tematica. Studenţii vor avea ocazia sa intre in contact cu aspecte practice ale activitatii de consultanta si audit. Companiile participante la editia de anul acesta la Consulting Week sunt de cel mai inalt prestigiu: Ernst&Young si KPMG.

In urma participarii la activitatile propuse, studentii vor putea chiar beneficia de posibilitatea efectuarii unui internship la una dintre companiile prezente in cadrul Consulting Week, asadar evenimentul reprezinta o oportunitate majora pentru a incepe o cariera in domeniul consultantei si auditului .Selectarea studentilor participanti se va face atat pe baza unui CV trimis la Theory and Practice Consult, cat si pe baza criteriilor de selectie impuse de catre companiile participante.

Daca esti student in an terminal la FSEGA, nu rata ocazia de a te face remarcat din timp unui potential angajator si trimite CV-ul tau pana la data e 4 mai pe adresa [email protected] sau il poti depune la standul Consulting Week cu o saptamana inainte de eveniment. Pentru mai multe informatii puteti intra pe site-ul organizatiei sau pe facebook.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!