Zi-le de turism

by | Apr 29, 2012 | Recomandări, Știri Cluj

“Zi-le de Turism” – un proiect care doreşte promovarea turismului montan şi de aventură, va avea loc în perioada 7 – 11 mai în Cluj Napoca. Evenimentul, iniţiat de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc (OST), va crea un context profesionist de informare a publicului pasionat de acest tip de turism. Acţiunile care fac parte din acest proiect sunt:

Mocăniţa – Târgul de turism montan, aventură şi sporturi extreme (a IV-a ediţie), va avea loc în perioada 10 – 11 mai, începând cu ora 11:00, pe străzile Matei Corvin şi Vasile Goldiş.
Concursul foto are în acest an tema URBAN VS RURAL, lasând frâu liber imaginaţiei. OST invită în perioada 11 aprilie – 3 mai toţi pasionaţii de fotografie să se înscrie în competiţie cu 2 imagini reprezentând tema. Inscrieri si detalii aici.
Jurnal de călătorie – conferinţe, proiecţii şi dezbateri pe teme conexe turismului în 7 – 10 mai, începând cu ora 17:00 la Turnul Croitorilor.
Treasure – hunt / Vânătoarea de comori, este o cursă pe echipe, care vor urma un traseu prestabilit. Evenimentul va avea loc pe 11 mai, începând cu ora 12:00, iar startul se va da din faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Inscrieri si detalii aici.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This