DJ Marky @ Boiler Club

Home $ Party $ DJ Marky @ Boiler Club

by | May 1, 2012 | Party

The biggest dnb event of the year: DJ Marky [BR]

Dubase / MadLiquid

Prietenii nostri dragi de la EXIT FESTIVAL au pus la bataie cateva bilete, prin tragere la sorti, pentru participantii la cel mai mare eveniment DNB din anul asta! GET YOUR TICKET TO WIN A TICKET!

Cu o carieră de peste 20 de ani, DJ Marky a ajuns să devină dintr-un colecţionar de muzică avid, un DJ cu reputaţie internaţională, producător şi proprietarul propriului să label. Prin “incendierea” dancefloor-urilor din întreaga lume, lansarea unor track-uri drum&bass excepţionale, DJ MARKY continuă să uimească prin dedicare, tehnicalitate fenomenală, skills-uri şi talent unic. Păstrându-şi aceeşi pasiune pentru muzică la fel ca şi în prima zi, DJ MARKY rămâne nu doar în fruntea scenei de drum&bass, ci şi a scenei muzicale mondiale!

Născut şi crescut în Sao Paulo, Marky a fost înconjurat de muzică de la o vârstă fragedă. Tatăl său a fost un multi-instrumentalist şi un entuziast al vinilurilor – un “virus” pe care artistul avea să-l contacteze rapid. Copilăria sa s-a desfăşurat pe muzică de Motown, soul, funk şi jazz, “urme” încă prezente în muzica lui actuală.

Cu un talent înnăscut, Marky a devent DJ profesionist încă de la 15 ani. Începând cu house şi techno, a descoperit sunetul hardocre englezesc prin intermediul lui Dave Angel, Altern8 şi Prodigy, urmând o evoluţie prin jungle şi ajungând la sunetul drum&bass pentru care e recunoscut azi.

Într-o perioadă când jungle-ul a explodat în Brazilia, Marky a devenit faimos peste noapte, având spectacole în întreaga ţară. În timpul acestei perioade a reuşit să devină rezident în mai multe locuri, printre care şi “Lov.e” din Sao Paulo, pe o durată de 10 ani. Tocmai aici a fost descoperit în ’98 de către Bryan Gee, proprietarul “V Recordings”, care l-a invitat pe DJ Marky să pună muzică pentru “Movement night” din Londra.

Talentul său de neegalat din spatele platanelor i-a adus lui Marky faimă şi nenumărate premii, dar cele mai înalte distincţii le-a primit datorită producţiilor sale. Colaborarea “LK” cu XRS, lansată la “V Recordings”, a devenit un fenomen internaţional şi l-a propulsat în UK TOP 20, ajungând să o difuzeze la Top Of The Pops ca mai apoi să călătorească în turnee prin Japonia, Australia, Anglia şi Austria.

Marky continuă să călătorească pe glob înregistrând succese printr-o serie de colaborări cu S.P.Y, Makoto şi Total Science. Label-ul “Innerground” creat împreună cu XRS în 2003 a devenit unul dintre cele mai apreciate label-uri de drum&bass.

În prezent, DJ MARKY continuă să evolueze în arta muzicală. Când nu se află în turnee mondiale, artistul poate fi găsit în studio, muncind din greu la viziunea sa unică asupra muzicii. Pasiunea pentru muzică l-a transformat pe DJ într-un icon internaţional, într-unul dintre cei mai buni artişti ai muzicii electronice contemporane.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!