Pimpsoul @ Boiler Club

by | May 1, 2012 | Party

Pimpsoul [UK] – djset

NDJ / Sauce

Nu mulţi artişti reuşesc să-l detroneze pe Snoop Doggy Dogg din topuri, dar aceasta este doar una din reuşitele lui Steve Jeffery, alias Pimpsoul. A fost numit “the forward thinking sound of Nufunk” de către revista iDJ şi a călătorit în întreaga lume ca ambasador a tot ceea ce înseamnă funk şi bass.

“Umilinţa” lui Snoop Doggy Dogg a avut loc anul trecut când excepţionala colaborare a lui Pimpsoul cu Mooqee – “Keep Pounding” – a ajuns să ocupe locul 1 în topul hip-hop Beatport, factor ce a dus la un succes imens în vânzări şi le-a conferit artiştilor premiul “hiphop track of the year 2012” acordat de Beatport. Printre alte succese a lui Pimpsoul menţionăm şi re-edit-ul pentru “Duck Sauce – Barbra Streisand” realizat împreună cu DJP care a atins peste 50.000 de vizualizări pe YouTube!

Muzica lui Pimpsoul a ajuns pe mâinile unor artişti precum DJ YODA şi KRAFTY KUTS şi a câştigat fani printre care şi A-Skillz, Beat Vandals, Mooqee, Fort Knox Five şi Ali B de la KISS FM.

Pentru un producător cu un sunet atât de bombastic (fiind unul dintre cei 3 rezidenţi producători pentru label-ul Bombstrikes) Steve este şi un DJ redutabil care şi-a folosit talentul în turntablism pentru publicuri din Canada, unde a ajuns să fie headliner la Shambhala Music Festival, şi pe o sumedenie de scene din Europa!

Complet înarmat cu propriile sale re-edituri şi mash-up-uri, Pimpsoul este un DJ original care are puterea de “bombarda” cu muzica sa, reuşind să-l pună chiar si pe bietul Snoop la locul lui. Adică pe locul 2.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This