Oliver @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Oliver @ Irish & Music Pub

by | May 3, 2012 | Articole

Concert: Oliver

Trupa revine la Cluj pentru a prezenta noul album “Eros“.

Pret intrare: 15 lei

După doi ani de la ultima vizită , Oliver e gata să prezinte publicului clujean noul album, Eros, care a fost lansat în luna februarie.
Albumul conţine 13 cântece compuse şi înregistrate de membrii trupei, este mixat de Răzvan Rizea şi masterizat de Ray Staff, Air Studios London, cunoscut pentru masterizarea unor albume David Bowie, Elton John, Muse şi Nick Cave and the Bad Seeds.

“Ne bucurăm că ajungem din nou la Cluj, un oraş unde ne-am simţit mereu foarte bine, şi abia aşteptăm să prezentăm publicului albumul nostru despre iubire toate felurile. “ – Doru Puşcaşu, Oliver

Albumul Eros este disponibil online, gratuit, precum şi într-o ediţie de colecţie ce conţine CD, booklet şi DVD Making-Of. Ediţia de colecţie se găseşte în librăriile Cărtureşti din toată ţara, sau poate fi comandată pe site-ul trupei olivermusic.ro. Albumul a fost produs de Olivermusic în parteneriat cu A&A Records.

Oliver este o trupă rock apărută în anul 2005, este formată din Doru Puşcaşu – voce, chitară, pian; Horia Gridan – bas, sintetizator, voci adiţionale; Mircea Moroianu – chitară; Răzvan Rizea – tobe, sound system. Trupa lansat până în prezent două albume, Poetry Pop, în 2008, şi Eros, în 2011 – foarte apreciate de public şi critici, îşi alege cu foarte multă grijă apariţiile în concert punând accent pe producţii muzicale deosebite şi are un public devotat pe care îl răsplăteşte de fiecare dată când are ocazia.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii duble pentru acest concert. Adaugam la acestea si 5 CD-uri Oliver.
Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!