Zagar @ Boiler Club

Home $ Articole $ Zagar @ Boiler Club

by | May 9, 2012 | Articole

Concert: Zagar [HU] *pentru prima dată în Cluj-Napoca*

+18

Parte din scena înfloritoare a muzicii electronice est-europeane, trupa maghiară Zagar a debutat ca trei-cincimi din qvintetul Yonderboi. După câţiva ani şi un succes imens, clăparul Balázs Zságer (de la care provine şi numele trupei “Zagar”) s-a desprins de vechiul sunet şi a pus bazele unui nou sunet, un amestec între wave rock, muzică electronică şi psihedelică, toate cuprinse într-un spirit est-european uimitor.

Trupa a început să cânte în 2011. Departe de Ungaria, au concertat pe scene din Marea Britanie, Olanda, Austria, Germania, Italia, Grecia, Polonia, Slovacia, Cehia şi Rusia. Au fost ‘support band’ pentru Depeche Mode la Budapesta în turneul acestora „Tour of the Universe”, 2009. Melodiile lor au fost incorporate în filme de scurt sau lung metraj şi piese de teatru, cea mai notabilă menţiune fiind folosirea uneia dintre piesele lor pe coloana sonoră a seriei CSI. În plus, track-urile lor au fost remixate de către Terry Lee Brown, Jr., Moonbotica, Eriq Johnson sau Cottonmouth printre mulţi alţii.

Recent trupa a început să lucreze la un nou album. Să sperăm că ne vor încanta cu unele dintre ele, joi, la Boiler Club!

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!