Hai la mal!

Home $ Articole $ Recomandări $ Hai la mal!

by | May 14, 2012 | Recomandări

Update: Actiunea de ecologizare a malului Somesului, “Hai la mal!” se amana pana la o data care va fi comunicata ulterior. Motivele sunt avertismentele meteorologice pentru perioada urmatoare, precum si notificarea de catre Directia Apelor Somes -Tisa cu privire la debitele crescute ale Somesului, avand in vedere programul de uzinare din acest final de saptamana.

Asociaţia non-profit EvolArts organizează sâmbătă, 19 mai 2012, începand cu ora 9:00, în Cluj-Napoca, o acţiune ecologică, prin care îşi propune să adune cât mai mulţi voluntari cu scopul curăţării
malurilor Someşului.

Hai la mal este, pe lângă sloganul sub care se va desfăşura întreaga activitate şi o chemare către toţi cei care înţeleg că deşeurile de pe malurile râului au fost plasate acolo de mâna omului şi doar aceasta le poate face să dispară.

Someşul a fost împărţit în şase sectoare, care vor fi distribuite în funcţie de numărul participanţilor, pe echipe, iar pentru o mai bună organizare, voluntarii sunt rugaţi să contacteze organizatorul în prealabil, la adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina de Facebook.
În ziua evenimentului, vă stăm la dispoziţie cu mai multe informaţii, de la ora 8:00, la Info Point-ul din strada Horea numărul 3 pe malul Someşului (lângă Camera de Comerţ).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!