Silent Strike & Gojira @ Boiler Club

Home $ Party $ Silent Strike & Gojira @ Boiler Club

by | May 16, 2012 | Party

Silent Strike & Gojira

Warmup & afterparty: Badea Funk

Ioan Titu, sub numele de scenă Silent Strike este un compozitor român de muzică electronică, născut în 1982. El a avut show-uri prin toate orașele din țară, dar și în UK, Franța, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Serbia și Slovacia. A deschis concerte ale unor nume importante pe plan internațional, ca și: Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil, Dj Food, Robot Koch și Mr. Meeble.
Silent Strike a lansat patru albume („Silent Strike” – 2005, „3AM” featuring Lucian Ban și Alex Harding – 2008, „Alb” – 2009, „Instrumentals” – 2011) la labelul muzical LaStrada și are în palmares colaborări cu numeroși muzicieni și producători din România, Statele Unite ale Americii, Norvegia și UK (Mat Maneri, Alexandrina, Ada Milea, Maria Radu, Monooka, CTC, Kazi, Specii, Subcarpati, Gunhill, Yvat, bln, Alienpimp, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile și mulți alții).
Piese ale Silent Strike au fost folosite în videoclipurile de promovare a campaniei „Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007″.
Piesa “No Rules Left…”, compusă în colaborare cu Sukie Smith (aka Madam) e unul din soundtrak-urile filmului american „The Truth About Angels” (2009).

Excentric din fire, Gojira defilează încă din 2005 pe scena electro – tehno pop autohtonă cu show-uri îndrăzneţe, iar mixurile eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuală, Gojira deschide un discurs muzical amplu şi ostentativ, în care îşi declară cu sinceritate predispoziţia către combinaţii nemaipracticate şi îndrăzneţe, în care include excese muzicale care generează adrenalină în public şi oricât de avangardiste sau satirice în intenţia lor, stârnesc la dans.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!