Surprize pentru copii de Zilele Clujului 2012

Home $ Știri Cluj $ Surprize pentru copii de Zilele Clujului 2012

by | May 21, 2012 | Știri Cluj

În avanpremiera Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită pe data de 1 iunie, Primăria organizează în cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca activităţi sportive şi educative pentru cei mici.

Astfel, vineri, 25 mai, ora 14:00, vă aşteptăm la Cinematograful Mărăşti pentru proiecţia filmului animat Kung Fu Panda, intrarea este liberă atât pentru părinţi cât şi pentru copii.

Sâmbătă, 26 mai, începând cu ora 11:00, str. Mihail Kogălniceanu se transformă în “Lumea piticilor” unde Asociaţia Dorcas îi va întâmpina pe cei mici cu jocuri educative, concursuri şi animaţie stradală. Tot la ora 11:00, pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” vom învăţa împreună cum să circulăm cu bicicleta în siguranţă, respectând indicatoarele rutiere. La ora 9:00, copii pasionaţi de păsări sunt aşteptaţi împreună cu părinţii lor la Grădina Botanică pentru turul ghidat “Fii ornitolog pentru o zi!”.

Activăţile în aer liber continuă şi duminică, 27 mai, ora 11:00 când British Council vă aşteaptă în P-ţa Muzeului pentru ateliere şi jocuri în limba engleză. De la ora 12:00, str. M. Kogălniceanu va găzdui “Orăşelul copiilor”, eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Amicus. De asemenea, de Zilele Clujului şi teatrul se mută în P-ţa Muzeului unde Teatrul de păpuşi Puck le-a pregătit celor mici o surpriză la ora 17:00.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 25 mai – 1 iunie 2012. Intreg programul il puteti gasi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!