Clujul Fără Etnobotanice: fii informat, arată că îţi pasă

Home $ Articole $ Recomandări $ Clujul Fără Etnobotanice: fii informat, arată că îţi pasă

by | May 25, 2012 | Recomandări

În data de 26 şi 27 mai 2012 va avea loc evenimentul întitulat Clujul Fără Etnobotanice – Alegeri Conştiente. Evenimentul se va desfăşura la Bastionul Croitorilor şi este organizat de Echipa Best Choice, formată din următorii membri: Alexandra Guşiţa, Cătălina Ganea şi Sandu Decean, studenţi în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Preventis.

Scopul acestui eveniment este de a creşte nivelul de conştientizare în ceea ce priveşte riscurile asociate consumului de etnobotanice, şi oferirea alternativelor sănătoase. Principalele alternative care vor fi promovate sunt voluntariatul, biciclitul, arta fotografică şi pictura, dansul şi luptele medievale. Deşi pot exista mai multe alternative, au fost alese anume acestea deoarece sunt unele dintre cele mai accesibile şi atractive metode de petrecere a timpului liber pentru tineri, care i-ar convinge pe aceştia despre faptul că se pot simţi bine şi distra prin intermediul activităţilor sănătoase, fără a simţi nevoia de a căuta senzaţii tari în consumul de etnobotanice.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile şi va avea următorul program:

Sâmbătă, 26 mai
10:00-20:00 Expoziţie temporară de artă fotografică şi pictură “Clujul fără etnobotanice, alegeri conştiente” , în Mansarda Turnului de la Bastionul Croitorilor
14:00 Deschiderea oficială a expoziţiei “Clujul fără etnobotanice, alegeri conştiente”

Duminică, 27 mai
10:00-20:00 Expoziţie temporară de artă fotografică şi pictură “Clujul fără etnobotanice, alegeri conştiente” , în Mansarda Turnului de la Bastionul Croitorilor
15:00-17:00 Spectacol cu tematică medievală în sprijinul campaniei împotriva consumului de etnobotanice, în faţa Turnului de la Bastionul Croitorilor. Invitaţi speciali: Dragonii de Transilvania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!