The Swan Bride @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ The Swan Bride @ Gambrinus Pub

by | May 31, 2012 | Articole

Concert: The Swan Bride (cabaret/post-punk/garage / SK)

In deschidere: Subatomic Zoo / Acoustic Arrest

Pret intrare: 15 lei

The Swan Bride s-a format in 2006. Incercand sa-si defineasca si sa-si contureze stilul, cei 5 membrii ai trupei au combinat diverse genuri muzicale de la rock’n’roll, garage punk, rockabilly si surf rock, pana la cabaret german sau chiar muzica clasica. Ca urmare , pe scena slovaca de muzica alternativa si-au capatat reputatia de cea mai speciala trupa de studio, fara egal in ceea ce priveste showurile live.

In 2007 The Swan Bride lansa LP-ul de debut „Monsters in Your Drawers“ care includea single-ul „Alternate Ego“ care a stat timp de cateva luni in topurile postulul national slovac „Radio_FM“.

Primul lor LP „2“(2010) le-a consolidad pozitia speciala in zona muzicii alternative slovace printr-un single cu un sound neobisnuit „Lonely Honeymoon in the Wasteland“. In afara numeroaselor concerte si participari la festivaluri open-air din Slovacia si Cehia, au cantat in fata unui public de 15 000 de oameni la cel mai mare festival slovac POHODA, au performat in Bratislava in deschiderea concertului Marlyn Manson si in Viena alturi de The Foals.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!