Povestea extrem de tragică a lui Celal Tan și a familiei sale

Home $ Festivaluri $ Povestea extrem de tragică a lui Celal Tan și a familiei sale

by | Jun 1, 2012 | Festivaluri

Condimentată cu aspecte tragicomice, povestea “extrem de tristă” a lui Celal Tan are loc într-un orășel de provincie din Turcia, unde capul familiei, Celal Tan, încearcă să țină familia unită. Totul se complică când de ziua lui, Celal Tan, își ucide soția dintr-un acces de gelozie chiar sub ochii întregii familii.

Hotărât să scape de vinovăția crimei, Celal încearcă să își convingă prietenul, Turan, să ia fapta pe umerii săi. Bătrân și sedat cu morfină, Turan prezită o curiozitate morbidă asupra modului în care soția lui Celal a murit.

Între timp, bântuit de fantoma victimei, băiatul lui Celal încearcă să dea de amantul mamei sale vitrege, Okan. Lucrurile se complică când apare în peisaj un al doilea Okan. Pe fir mai intră și fratele soției lui Celal, Ergun, care deși este orb, pornește în cautarea criminalului.

Finalul se clasează în categoria “previzibil, dar totuși..”. În opinia mea, un film de “așa și așa”, dar dacă totuși sunteți pasionați de Turcia și vreți să vedeți o poveste de familie turcească, filmul va mai rula în data de 8 iunie la Odeon Cineplex din Polus Center cu începere de la ora 12:00.

Teodora Cabut

Despre film:
Regia: Onur Ünlü
Cast: Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola
An: 2011
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!