Poze: Andi Vasluianu @ TIFF lounge

Home $ Festivaluri $ Poze: Andi Vasluianu @ TIFF lounge

by | Jun 2, 2012 | Festivaluri

Andi Vasluianu, protagonistul filmului Despre oameni şi melci (r. Tudor Giurgiu), s-a intalnit astazi cu publicul la TIFF Lounge. Discutia a fost moderata de Mihnea Maruta.

A mai trecut un an și odată cu începerea Festivalului de Film Transilvania a revenit și seria întâlnirilor la TIFF Lounge. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii patru ani, Mihnea Măruță este cel ce joacă rolul omului de legătură dintre invitați și cinefili. O alegere mai mult decât inspirată, oaspetele primei întâlniri TIFF Lounge de astăzi a fost Andi Vasluianu, personajul principal al celui mai nou lung metraj marca Tudor Giurgiu – Despre oameni și melci. Mai mult ca o sesiunea de Q and A, cei doi au stat la taclale timp de șaizeci de minute despre ce și cum a însemnat pentru Andi implicarea în acest film. Ca un zoom s-a trecut de la subiecte generale, precum casting și intrarea în rol, la întrebări directe și personale. Și pentru că probabil mulți dintre cei prezenți s-au gândit la asta, dar nu au avut curajul să o roastească cu voce tare, Mihnea Măruță și-a asumat responsabilitatea unui moderator și a lansat întrebarea ca o ghilotină deasupra capului lui Andi: Și cum a fost scena de sex cu Monica Bârladeanu? Punct și de la capăt. Răspunsul l-a surprins pe Andi Vasluianu ușor îmbujorat, ale cărui zâmbete pline cu subînțeles nu au mai avut nevoie de prea multe cuvinte pentru completare. S-a râs, s-a vorbit serios și cele șaizeci de minute s-au scurs într-o clipită.

Mâine, începând cu ora 17, același Mihnea Măruță îi așteaptă pe cinefili împreună cu Ana Ularu pentru o nouă întâlnire TIFF Lounge.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!