Poze: Bucuria de a fi la Sapanta @ TIFF Art

Home $ Cultural $ Expozitii $ Poze: Bucuria de a fi la Sapanta @ TIFF Art

by | Jun 2, 2012 | Expozitii, Festivaluri

Astazi, la TIFF Art (Muzeul de Arta), a avut loc vernisajul expozitiei “Bucuria de a fi la Sapanta“.

Muzeul de Artă Cluj – o gazdă veche a evenimentelor TIFF a primit în dimineața aceasta în casa sa o expoziție cu totul și cu totul specială. Vernisajul Bucuria de a fi la Săpânța a adus în centrul atenției un mod neconvențional de a privi moartea. Realizată de fotografii Alisa Tarcinu, Andreea Aron și Iulian Ignat, expoziția surprinde ipostaze unice a fenomenului cimitirului de la Săpânță.

Vernisajul este realizat în cadrul evenimentului muzical omonim, care a avut loc în luna noiembrie la Ateneul Român şi care a adus pe scena bucureşteană spiritul Săpânţei, transpus muzical de compozitorul irlandez Shaun Davey prin efortul reunit al unor artişti vocali şi instrumentali din Irlanda şi România.

Un moment aparte a fost prezența copiilor de la Săpânța, care au venit cu gânduri pașnice de a ne invita să le cunoaștem lumea. Cu o sinceritate de copil, ei au vorbit despre contactul lor cu arta de fotografia și despre recunoștința pe care au față de cei trei fotografi, care i-au ajutat să descopere un alt fel de lume.

De dragul lor și nu numai, ClujLife vă recomandă această expoziție plină de bucurie! Expoziția este deschisă pe întreaga durată a festivalului.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!