Ele / Elles @ TIFF 2012

Home $ Cinema $ Ele / Elles @ TIFF 2012

by | Jun 5, 2012 | Cinema, Festivaluri

Filmul acesta este despre trei “ele”, o “ea” soție și mamă a doi copii, o altă “ea” studentă poloneză devenită prostituată și cea din urmă, (doar) o “ea” studentă prostituată.

Toată acțiunea se petrece în Paris, unde o jurnalistă între două vârste încearcă să facă un material despre studentele care ajung să se prostitueze din cauza lipsei banilor. Prea rigidă pentru subiectul pe care îl tratează, Anne este la început intimidată de dezinvoltura cu care cele două tinere povestesc despre viața lor și cum au ajuns să facă asta.

Scenele de sex abundă, certurile și angoasele sunt la ordinea zilei în familia Annei iar frustrarea acesteia crește direct proporțional cu desfășurarea acțiunii, astfel la final ajunge să aibă o cădere nervoasă când realizează cât de tristă e viața pe care o duce.
Pe măsură ce lucrurile evoluează, Anne își dă seama că a plecat de la o preconcepție greșită, acum totul capătă alt contur, prostituția nu mai e privită ca fiind ceva neapărat rău, descoperă că fetelor chiar le merge bine.

Ar fi interesantă o anchetă jurnalistică pe această tema și la noi în Cluj, sunt sigură că avem și noi studente care se prostituează. Una peste alta, filmul merită o încercare, așa că dacă v-am convins trebuie să știți că “Ele” rulează și în ziua a 9-a a festivalului la Odeon Cineplex de la ora 18:00.

Teodora Căbuț

Ele: Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!