Cinema, Festivaluri

Clip / Klip @ TIFF 2012

Poveste tipică în Balcani, o adolescentă aflată în plină perioadă de rebeliune face tot felul de porcării, de la sex și alcool până la droguri, că deh, vorba aia „Sex, drugs &…muzică sârbească”.
Cu o mamă ajunsă sclavă a familiei și a rutinei și cu un tată bolnav de cancer în fază terminală, Jasna experimentează, se bucură, luptă împotriva celor din jur dar și împotriva ei…și nu în ultimul rând, se lasă umilită, totul pentru dragoste. Exact ca o poveste românească. Trăiesc ei în altă țară dar spiritul balcanic rămâne.

Are majoritatea chestiilor pe care le-a făcut înregistrate pe telefonul mobil, începând de la vandalizarea școlii și beții crunte până la scene erotice.

Jasna e ca majoritatea fetelor…destul de frumoasă, destul de nebună și destul de rebelă, însă când vine Prințu’ călare pe calul alb, uită de ea, uită de principiile de fată rea pe care și le-a impus. Se dă peste cap să satisfacă Prințu’, chiar dacă Prințul o vede ca pe un obiect.
Filmul a rulat aseară la cinema Victoria de la ora 22:15 și a precedat scurtmetrajul Mușcătura viperei. Dacă vreți să vedeți acest film trebuie să știți că va mai rula o singură dată, duminică, 10 iunie de la ora 12:15 la Odeon Cineplex.

Teodora Căbuț

Q&A cu Maja Milos gasiti aici.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Electric Castle 2019

17 July - 21 July
Sun 21
Sun 21

World Press Photo Cluj-Napoca

21 July, 10:00 am - 5:00 pm
Mon 22

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.