Decor de Poveste @ Iulius Mall

Home $ Cultural $ Expozitii $ Decor de Poveste @ Iulius Mall

by | Jun 11, 2012 | Expozitii

Decor de Poveste – 14-17 iunie 2012

Clujenii vor putea admira o expoziție de Print & Foto care evidentiaza tendințele 2012 in decoratiuni interioare. Toate lucrarile de decor prezentate sunt realizate din fotografii tiparite la mari dimensiuni, pe materiale textile sau folii adezive speciale.

Expoziția Decor de Poveste reunește lucrările unor artiști fotografi precum Adrian Petrisor, Cristian Șutu, Radu Bădoiu, Teodora Neagu, care s-au dedicat în totalitate acestui proiect, reușind să surprindă cadrele perfecte din Rezervația Naturala Sic.

Pentru prima data in Romania, veti putea vedea o fotografie panoramica tiparita la dimensiunea de 21 m x 10 m sau obiecte de mobilier imbracate in fotografii. Cu aceasta ocazie, Verla deschide noi oportunitati de personalizare a spatiilor casnice sau comerciale. Peretii imbracati complet, mobilierul personalizat cu imagini sau mesaje, tablourile cu fotografii care au textura textura de lemn sunt doar cateva dintre provocarile pe care le lanseaza aceasta expozitie celor preocupati de design: arhitecti, agentii de publicitate sau pur si simplu oricarui pasionat de decor.

Expozitia este o incursiune in trendul de design prin intermediul printurilor de mari dimensiuni pe materiale textile, tapet sau folii adezive.

Pentru ca ideea de frumos implica si faptele bune, in cadrul expozitiei veti avea ocazia sa dati o mana de ajutor Asociatiei Autism Transilvania, o asociație de renume care sprijină și susține copiii bolnavi de autism, participând activ la procesul de integrare socială a acestora. Astfel, veti putea vedea si cumpara 25 de tablouri de colectie tiparite pe diferite tipuri de panza canvas sau folii cu texturi care au pretul intre 120 si 190 lei si carti postale de colectie cu pretul de 5 lei. Banii proveniti din aceste vanzari vor fi directionati spre ajutarea copiilor bolnavi de autism, aflati sub tratament la Asociatia Autism Transilvania.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!