Caleidoscop Muzical cu DJ K-lu @ Boiler Club

by | Jun 12, 2012 | Party

Caleidoscop Muzical cu DJ K-lu / Bread & Butter

Intrarea libera!

Vă salutăm voios și vă anunțăm că Boiler Club va înfăptui, începând cu sâmbătă, 23 iunie, un nou concept original, îndrăzneț și revoluționar de petrecere intitulat CALEIDOSCOP MUZICAL.

După cum bine știți, Boiler Club este o sursă inepuizabilă de creație muzical-artistică și o vie mărturie a spiritului muzical revoluționar. Tocmai de aceea, vă invităm pe voi, fii și fiice ale patriei, să petreceți alături de noi și de un maestru incandescent al momentului – DJ K-LU!
Locul e deja propice. Boiler e la subsolul unei fabrici, actuală uzină artistică. Astfel, prin spirit de solidaritate și mult entuziasm, vom reînvia timpurile trecute, dar nu și uitate. Vom reîmbrăca blugii prespălați și încălța adidași albi originiali, vom trage fum dintr-un Kent lung și ne vom reaminti de muzica veche dansând pe ritmuri curajos înnoite.

Schimbul TREI va fi schimbul din care VREI să faci parte.

Prin acest nou concept de petrecere, CALEIDOSCOP MUZICAL, dorim să dăm lumii un exemplu strălucit, să lăsăm urmașilor noștri o zestre de frumos și util și să îi cinstim pe acei care, prin devotament și abnegație, rămân fideli Boiler Clubului și muzicii de calitate.

Vă așteptăm negreșit într-un loc care promovează, cu stoicism și vitejie, muzică inteligentă pentru oameni inteligenți!

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This