Diamonds Are Forever – filmare live dvd concert

Home $ Articole $ Diamonds Are Forever – filmare live dvd concert

by | Jun 12, 2012 | Articole

DIAMONDS ARE FOREVER este o binecunoscuta trupa metalcore din Cluj-Napoca, activa din anul 2011. Desi este un proiect relativ nou, au ca baza solida munca trupelor fondatoare ale proiectului. Având deja la activ un single, un EP, doua videoclipuri precum si titualtura de BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2011 baietii au asaltat atât Clujul, cât si întreaga tara printr-un turneu national sustinut in primvara anului 2012.

Concertul din Boiler reprezinta primul material de acest tip al unei trupe de rock, metalcore din Romania. Intregul concert va fi filmat integral, de o echipa de profesionisti. Publicul va avea ocazia sa ia parte la un eveniment special, luand parte la filmarea propriu-zisa, vor vedea ce inseamna o parte din munca si echipa din spatele unei astfel de filmari.

Lansarea acestui material va fi anuntata in prealabil, insa surpriza noastra pentru cei care doresc sa fie prezenti pe 27.06.2012 in Club Boiler, Cluj-Napoca este o lansare privata, doar pentru ei, cu cel putin o saptamana inainte evenimentului oficial. Toti cei prezenti, vor fi mentionati la credits la finele materialului, pentru ca fiecare dintre cei prezenti va fi important.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa dai share evenimentului si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!