Bilete cu reducere la Artmania 2012

Home $ Știri Cluj $ Bilete cu reducere la Artmania 2012

by | Jun 26, 2012 | Știri Cluj

Doar până pe 30 iunie îți mai poți lua bilete la preț special pentru festivalul Artmania ce va avea loc la Sibiu în perioada 6 – 12 august 2012. Astfel, pentru accesul la numeroasele expoziții din cadrul festivalului și pentru cele două seri de concerte din Piața Mare vei avea de plătit 130, iar pentru accesul de o seară, biletul se ridică la suma de 90 lei.

Dacă acum un abonament la Artmania se vinde cu 130 lei și un bilet de o zi cu 90 lei, după data de 30 iunie prețurile vor urca la 150 lei un abonament, respectiv 100 lei prețul unui bilet pe o zi. Biletele pentru ediția din 2012 a festivalului Artmania au fost puse în vânzare încă din luna august a anului trecut.
Un abonament la Artmania îți asigură accesul la concertele celor de la Trail of Tears, Epica, Deathstars, Die Toten Hosen, Edguy, Delain, Poets of the fall și My Dying Bride. Dacă vrei să îi vezi doar pe cei de la Trail of Tears, Epica, Deathstars și Die Toten Hosen vei plăti doar 90 lei, iar lucrurile rămân la fel dacă vrei să-I vezi numai pe cei de la Poets of the fall, Delain, Edguy și My Dying Bride.

Bilete
Abonamente 2 zile – 130 lei până în 30 iunie
Bilete 1 zi – 90 lei până în 30 iunie
Biletele pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Cărturești, din rețeaua Eventim dar și online de pe shop.artmania.ro, eventim.ro si www.myticket.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!