Studenții arhitecți ai Europei vin să schimbe Clujul

Home $ Știri Cluj $ Studenții arhitecți ai Europei vin să schimbe Clujul

by | Jul 2, 2012 | Știri Cluj

Studenții arhitecți ai Europei vin să schimbe Clujul

Credeți că orașul nostru este pregătit să devină Capitală Europeană? În perioada 9-22 iulie, BEST Cluj-Napoca în colaborare cu Universitatea Tehnică organizează Cursul de Vară BEST, ”Make me pretty, make me a European capital”, eveniment dedicat studenților de la arhitectură din întreaga Europă.

Sunt așteptați să participe 22 de studenți din 15 țări europene. Aceștia vor lua parte la cursuri susținute de profesori de la Facultatea de Arhitectură din Cluj-Napoca. Vor analiza unele zone cu probleme din oraș și vor propune soluții urbanistice, pentru a aduce Clujul cu un pas mai aproape de statutul de Capitală Europeană.

Cursurile vor începe pe 10 iulie, după deschidera oficială. Ca activități în afara cursurilor, studenții vor învăța despre istoria și limba românilor, un City-Rally care va avea forma unei Vânători de Comori unde ei vor afla mai multe despre principalele obiective turistice ale orașului. În primul week-end al evenimentului, va fi organizată o excursie cu cortul, un Savage Trip, unde paramedicii si medicii de la Smurd Cluj-Napoca vor susține un curs de prim ajutor. Ca activitate de Team Building, studenții vor juca Laser Tag.

Mai multe informatii despre eveniment găsiti pe site-ul sc.bestcj.ro.

BEST Summer Courses, eveniment organizat de Board of European Students of Technology. În fiecare anotimp, în diferite orașe ale Europei, se organizează cursuri pe teme inginerești. Acestea au ca scop dezvoltarea capabilităților studenților de a lucra într-un mediu multicultural, punerea în practică a ceea ce învață la cursuri și toate acestea într-un mediu prietenos și distractiv.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!