My Dying Bride în România

Home $ Știri Cluj $ My Dying Bride în România

by | Jul 5, 2012 | Știri Cluj

Trupa britanică de doom metal, My Dying Bride, se întoarce în România pentru un concert de excepție pe scena Artmania Festival din Sibiu. Aflată pentru a a 3-a oară, la 3 ani distanță, cântând la 3 ediții de Artmania, formația din Bradford va fi capul de afiș al zilei de sâmbătă.

Deși a mai concertat de 2 ori la Sibiu, My Dying Bride n-a reușit să cânte noaptea, așa cum trupa preferă s-o facă în concertele outdoor, însă anul acesta îți vor susține spectacolul din Piața Mare după apusul soarelui.
Renumita formație britanică a lansat până în prezent 11 albume de studio și a împlinit 20 de ani de existență anul trecut. “Am evoluat, la fel ca multe alte trupe, pierzând și câștigând membrii, dezvoltând stilul muzical cu care am pornit la drum, dar în același timp păstrându-l interesant. Cel mai important lucru din ultimele două decenii este că încă iubim foarte mult ceea ce facem și speram sincer că vom putea continua în aceeași măsură și în următorii 20 de ani,” declara Aaron Stainthorpe într-un interviu pentru metalunderground în 2011.

Bilete
Abonamente 2 zile – 150 lei
Bilete de 1 zi – 100 lei
Biletele pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Cărturești, din rețeaua Eventim dar și online de pe shop.artmania.ro, eventim.ro si www.myticket.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!