Pop-Up Your Mind by Grolsch

Home $ Articole $ Recomandări $ Pop-Up Your Mind by Grolsch

by | Jul 6, 2012 | Recomandări

Grolsch ne intreaba “Ce-ar fi daca…” in cadrul noii campanii lansate, Pop-Up Your Mind.

Ce-ar fi daca ne-am deschide mintea catre lucruri pe care pana acum le consideram de neconceput?
Ce-ar fi daca transportul in comun ar deveni cultura in comun?

Si provoaca clujenii sa raspunda intre 5 si 8 iulie, cand vor fi invitati sa ia parte la un experiment de teatru mobil. Acesta va avea loc intr-un autobuz, pe traseul dintre Mihai Viteazu – Blvd-ul 21 Decembrie – str Aurel Vlaicu – pod Ira si retur. Pe parcursul acestuia vor avea loc cate patru piese in fiecare zi, intre orele 18 si 22.

Calatorii-actori vor fi Toma Danila, Gratiela Badescu, Pavel Stefan si Alexandru Hutuleac, care fac parte din trupa de teatru LORGEAN TEATRU.

Piesele ce vor fi jucate in autobuz sunt: „Oracol” de Rucsandra Pop, „Monoloagele vecinului” de Laurentiu Banescu, „30% Hamlet” de Toma Danila, „Omul-pubela”, „Omul cu calul” si „Iluzionistul” de Matei Visniec. Regia este semnata de Jean -Lorin Sterian.

Pop-Up Your Mind va continua la Bucuresti cu Pop-Up Squad. Intre 17 si 22 iulie, peste 20 de mesteri in artele reciclarii creative, acrobatiilor pe bicicleta, desenului, muzicii si fotografiei, care vor invita publicul sa dea frau liber imaginatiei si sa-si descopere talentele si abilitatile.

Prin noua campanie Grolsch cheama oamenii sa fie creativi, sa iasa din zona de confort pentru a putea descoperi si incerca lucruri noi si nemaiintalnite. Aceasta chemare a Grolsch este baza campaniei Pop-Up Your Mind ce continua seria de provocari out-of-the-box initiate de cel mai experimentalist brand de bere.

Inca din 1615 Grolsch sustine spiritul non-conformist, experimentalistii, cautatorii de idei si in mod implicit ii sustine pe cei care au curajul sa iasa din tiparele gandirii conventionale. Grolsch este brand-ul care prin traditie se autodefineste ca un sustinator al tinerelor generatii si al ideilor indraznete.

Rezervarile pentru piesele de teatru pot fi facute accesand link-ul: http://www.experimentalist.ro/cluj/teatru/, unde este disponibil si programul.

Aflați mai multe detalii despre proiectele Grolsch vizitând www.experimentalist.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!