Roxette – sold out la Golden Circle si VIP!

Home $ Știri Cluj $ Roxette – sold out la Golden Circle si VIP!

by | Jul 11, 2012 | Știri Cluj

Mai sunt doar cateva zile pana la concertul Roxette, iar fanii trupei suedeze se grabesc sa-si achizitioneze biletul, tot mai multe categorii apropiindu-se de sold-out. De altfel, locurile din zonele VIP si Golden Circle au fost epuizate, pentru cea din urma fiind pregatita deja o suplimentare. Concertul trupei Roxette va avea loc pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, fiind primul show al trupei organizat in „inima Transilvaniei”, la Cluj Arena.

Tribuna VIP si Golden Circle au devenit neincapatoare pentru numarul impresionant de solicitari venite din partea fanilor Roxette, cele doua zone fiind declarate sold-out. Organizatorii au operat insa o serie de modificari de ordin logistic astfel incat zona Golden Circle sa poata fi suplimentata cu inca 500 de bilete ce se afla deja la dispozitia publicului, in toate punctele de vanzare din tara. Acestea nu sunt insa singurele categorii ce se apropie de capacitatea maxima, mai multe sectoare din tribune fiind la randul lor aproape sold-out.

Concertul Roxette va avea loc pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara.

ClujLife pune la bataie 5 invitatii duble pentru acest eveniment. Detalii aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!