DropnRoll & DUA Music Festival

Home $ Festivaluri $ DropnRoll & DUA Music Festival

by | Jul 16, 2012 | Festivaluri

DropnRoll & DUA Music Festival

Program:

Vineri, 17 August
Marwan Dua (RO)
Dubase (RO)
Ndj (RO)
Wild Flower Blues Band (HU)

Sambata, 18 august
JFB (UK) dj set + audio-video mix
Dj Vasile (RO)
Marwan Dua (RO) dj set + audio video mix
Dj Dubase (RO)
Dj K-lu (RO)
NDJ (RO)

Drop’n’Roll & Dua va asteapta sa descoperiti sunetul de calitate intr-o ambianta creata astfel incat cei prezenti sa poata savura peisajul mirific al Muntilor Fagaras, delicioasele preparate si cocktail-uri din cadrul Camp-ului, precum si alte surprize puse la dispozitie de organizatori.
Festivalul se desfasoara complementar event-ului de Mountainbikeing, pe parcursul celor 4 zile, insa pe 17 și 18 august pe scena festivalului vor fi prezenti artisti de valoare din scena nationala si internationala.
Accesul pe munte se va face cu microbusele Drop’n’Roll, iar cazarea este la cort in regim camping, beneficiind de toate conditiile de comfort (toalete,dusuri si electricitate). In incinta camping-ului se gasesc mai multe baruri si o zona de food-court, plaja, teren de sport, skate areea etc.

 

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj, pe facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la …DropnRoll & DUA Music Festival (17-18 August @ Balea, Transfagarasan), si sa revii cu un comentariu mai jos, pentru verificare si tragere la sorti. Update: Alexandra Macavei si Ioana Macavei sunt castigatoarele invitatiilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!