Divertisment în timpul verii în centrul Clujului – “Cluj City Break”

Home $ Știri Cluj $ Divertisment în timpul verii în centrul Clujului – “Cluj City Break”

by | Jul 20, 2012 | Știri Cluj

Evenimentele care vor fi organizate în Piaţa Unirii şi pe bulevardul Eroilor în zilele de week-end când va fi închisă circulaţia:
21 – 22 iulie 2012 – “România Sălbatică” – expoziţie de fotografie, cu lucrări de mari dimensiuni expuse în piaţă pe şevalete supradimensionate.
– Tineri dansatori de tango îi vor invita pe clujeni la dans pe pietonalul de pe Eroilor, în zona Clopotului, de la 19-22.
– demonstraţii de Rugby-tag – (iniţierea în rugby) de la ora 10:30- Clubul sportiv CS Gens îndrumaţi de prof Florin Ferezan
– CSS Viitorul ne ajuta sa ne dezvoltam inteligenta si spiritul strategic la cateva partide de şah pentru cei care doresc să se întreacă cu jucători de performanţă – de la ora10:00
– CS Municipal – invitaţie la tenis de masă începând cu orele 15:00
– 28- 29 iulie – demonstraţii maraton de bartending – cei mai îndemânatici barmani vor pregăti fresh-uri şi cocktailuri într-un bar amplasat pe pietonalul din Unirii (va fi un concert, animaţie stradală şi alte surprize)
– 3 – 5 august 2012 – Caravana TIFF – eveniment organizat pentru prima dată, în cadrul căruia clujenii vor avea ocazia să se bucure din nou de atmosfera specifică festivalului de film clujean. De asemnea va avea loc şi Festivalul Portului Popular Tradiţional – organizat de Casa Municipală de Cultură
– 7-12 august 2012 – Asociaţia Culturală Metropolis (Daniel Mitulescu) “Caravana cinematografică Metropolis” – promovează conceptul de cinematograf mobil în aer liber. Proiecţiile vor fi realizate cu echipamente audiovizuale perfomante cu un proiector special de 17.000 lumeni, un ecran gonflabil de aprox 120 mp şi un echipament de şine reglabil.
– 18 – 19 – august 2012- Zilele Culturii maghiare (care durează în total în intervalul 13 -20 august)
– 25 -26 august 2012 -Târg de rechizite – toate lucrurile necesare pentru şcoală în ultimul week-end din luna august.
Primim în continuare propuneri şi ne bucurăm că iniţiativa închiderii circulaţiei în zilele libere se bucură de atât de mult succes.

Milonga la Glorietta” – demonstraţii de tango în Foişor
Continuă evenimentul de la Foişorul din Parcul Central, numit “Milonga La Glorieta”, organizat de doi tineri clujeni pasionaţi de tango argentinian, Ioana Lascu şi Horea Pop. Ei le oferă spectatorilor demonstraţii de tango între orele 19.00 si 23.00.
Numele La Glorieta este inspirat de locul celebru cu acelaşi nume din Buenos Aires unde se dansează tango argentinian în aer liber în cadrul răcoros şi plăcut al Foişorului din Parcul Central Belgrano. Forma actuală a Foişorului din Parcul Central “Simion Bărnuţiu” din Cluj-Napoca, proaspăt renovat şi asemănarea acestuia cu Foişorul din Buenos Aires, i-a inspirat în alegerea numelui La Glorieta pe organizatorii evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!