OFF Festival 2012 @ Katowice, Polonia

Home $ Festivaluri $ OFF Festival 2012 @ Katowice, Polonia

by | Jul 28, 2012 | Festivaluri

OFF Festival este, dupa cum ii spune si titlul, un festival de muzica alternativa, ce a prins forma prima data in 2006. Sustinerea principala provine de la mBank si Lech, iar promovarea e facuta de catre radioul national Program 3 Polskiego Radia. Incepand cu anul 2010, acesta are loc in Dolina Trzech Stawow – Katowice, Polonia. Editia din 2009 a fost dedicata aniversarii a 70 ani de la Al doilea Razboi Mondial.

Organizatorul si directorul de creatie, Artur Rojek, este la randul sau muzician in trupa Myslovitz, iar in trecut activa in Lenny Valentino. El promite ca anul curent are un line-up ce depaseste editiile precedente; incluzand trupe poloneze si straine, unele chiar din scena underground, acest festival se doreste a fi vizionar in domeniul muzical. 4 zile, 4 scene, 3 localuri, peste 100 artisti, aproximativ 15 000 participanti.

Pe langa muzica, festivalul incorporeaza si evenimente independente de arta si cultura, cum sunt expozitiile, workshopurile si proiectiile de filme.

In acest an, OFF Festival va adunai nume precum Iggy Pop & the Stooges, Atari teenage Riot, Metronomy, Battles, Swans, Doom, Chew Lips, Converge, Fanfarlo, etc.

4 zile, 4 scene, 3 localuri, peste 100 artisti, aproximativ 15 000 participanti.

Perioada: 3-5 august 2012, iar in data de 2 august vor exsta pre-evenimente in localuri si centre culturale.

Site / Facebook

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!