Cel mai cunoscut rapper britanic, Tinie Tempah, la Peninsula!

Home $ Festivaluri $ Cel mai cunoscut rapper britanic, Tinie Tempah, la Peninsula!

by | Aug 1, 2012 | Festivaluri, Știri Cluj

Pe 24 august Scena Mare a Festivalului Peninsula îl va primi pe cel mai îndrăgit artist britanic al genului hip-hop, Tinie Tempah. Rapperul, care a cucerit cu melodia sa Written in the Stars şi inimile fanilor muzicii pop, soseşte la cel mai mare festival din România alături de formaţia sa, la doar câteva săptămâni după ce a avut onoarea de a participa la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, alături de alte nume grele precum Muse sau Arctic Monkeys.

Cel mai cunoscut reprezentant al hip-hop-ului britanic a cucerit charts-urile în 2010 încă de la lansarea primului single, Pass Out, repetând performanţa cu Frisky, şi depăşind orice aşteptări cu Written in the Stars.

Unul din secretele succesului Tinie este modul în care îşi alege colaboratorii, printre aceştia numărându-se Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora şi Ellie Goulding, iar pe noul album, ce va fi lansat în octombrie vor apărea şi Gary Barlow, Chris Martin, Dizzee Rascal şi The Script. Publicul Peninsula va avea parte de un teaser al noului material discografic pe 24 august pe Scena Mare, unde Tinie Tempah va fi însoţit de formaţia sa!

De azi, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro.

Pentru acest eveniment avem in desfasurare un concurs cu 2 abonamente. Detalii aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!