Lights Out! au obţinut locul 3 în cadrul concursului internaţional RØDE Rocks!

Home $ Muzica $ Lights Out! au obţinut locul 3 în cadrul concursului internaţional RØDE Rocks!

by | Aug 1, 2012 | Muzica

După ce în urmă cu aproape o lună „Mirror”, primul videoclip Lights Out!, califica tânăra formaţie clujeană între cele 10 finaliste RØDE Rocks, plasând-o în faţa a peste 500 de trupe din mai bine de 40 de ţări de pe întreg mapamondul, marţi, 31 august, site-ul www.roderocks.com confirma: Lights Out!, singura trupă românească din întreaga competiţie, a obţinut poziţia a 3-a în finală.

RØDE Rocks este o competiţie aflată la prima ediţie şi este organizată de RØDE Microphones cu scopul de a descoperi şi a arăta lumii tot ce e mai bun între talentele independente, care nu au reuşit încă să semneze cu o casă de discuri. Juriul care a ales cele 10 trupe finaliste a fost compus din Matt Sorum (Guns n’ Roses, Velvet Revolver, The Cult), David Catching (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), Howlin’ Pelle Almqvist (The Hives), James Lavelle (UNKLE, MoWax), Band of Horses, Gareth Liddiard (The Drones), Har Mar Superstar, Deuce şi Warpaint.

Finala s-a desfăşurat pe durata a 4 săptămâni, timp în care toate cele 10 videoclipuri finaliste au fost făcute publice pe site-ul oficial al concursului, www.roderocks.com, şi au putut fi vizionate şi votate. Trupa care a reuşit să strângă cele mai multe voturi până pe data de 31 iulie (Navicula, o formaţie din Indonezia) va fi răsplătită cu o călătorie în Los Angeles, California, pentru o sesiune de înregistrări, iar locurile 2 şi 3 (Blue Monkey, o trupă din Turcia, respectiv Lights Out!) vor fi premiate cu pachete constând în monitoare de studio şi microfoane profesionale.

credit foto: Sebastian Florea

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!