Închiderea circulaţiei în week-end-ul 4 -5 august 2012

Home $ Știri Cluj $ Închiderea circulaţiei în week-end-ul 4 -5 august 2012

by | Aug 3, 2012 | Știri Cluj

Având în vedere organizarea în Piaţa Unirii a Finalei Campionatului National de Trial la care vor lua parte sportivi legitimaţi la toate cluburile din ţară se impun o serie de modificări privind circulaţia în zonă. Competiţia se va derula în două etape:
– calificări la toate categoriile, sâmbătă 4 august 2012 – 12.00 – 20.00
– finalele la toate categoriile, duminică 5 august 2012 – 12.00 – 18.00
– festivitatea de premiere, duminică, 5 august 2012 – ora 19.00

De asemenea, duminică, începând cu ora 18.00, în piaţa Unirii vor avea loc demonstraţii de fotbal-tenis organizate de Clubul sportiv “Victory”. Toţi clujenii sunt invitaţi să joace alături de campioni ai clubului cum sunt Florin Purice – primul român campion mondial în Brazilia în 1996, care are în portofoliu medalii naţionale şi internaţionale, Alin Bălan, campion european, Răzvan Păuna şi Alin Mureşan, multiplii campioni naţionali şi câştigători ai Cupei României, şi Daniel Săsărman, antrenorul echipei naţionale a României şi jucător activ. Clubul sportiv “VICTORY” a fost înfiintat în anul 2010, activând cu secţia de fotbal-tenis la nivel cel mai înalt. Sub îndrumarea antrenorului DANIEL SĂSĂRMAN – antrenor al echipei naţionale României din anul 2002.

Astfel, circulaţia se va desfăşura după cum urmează:

În data de 4 august începând cu ora 6:00 pe latura vestică a Pieţei Unirii se va închide circulaţia rutieră până luni dimineaţa la ora 5.00.

Din data de 4 august începând cu ora 15.00, în cadrul acţiunii de realizare a zonei pietonale în centrul municipiului, se va închide circulaţia auto pe strada Napoca, Eroilor, Piaţa Unirii -. Laturile estică şi sudică, str. I.Raţiu, Samuil Micu, str. Universităţii tronsonul cuprins între Piaţa Unirii şi str. I.C. Brătianu. Pe str.Universităţii între str.Avram Iancu şi str.M.Kogalniceanu se va permite circulaţia dublu sens începând cu ora 15.00.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!