Duruşa SummerHills Festival 2012

Home $ Festivaluri $ Duruşa SummerHills Festival 2012

by | Aug 6, 2012 | Festivaluri

Duruşa SummerHills Festival – 23-26 august 2012 (satul Duruşa, comuna Valea Chioarului, Maramureş)

Muzică, ateliere Arts&Crafts şi un playground mare cu activităţi în soare, badminton, volei, frisbee şi ce ne mai inspiră. Va avea loc si un concurs de Cross Country, pe un traseu prestabilit iar apoi un meci demonstrativ de oină, organizat de Federaţia Română de Oină.

Lineup: Danaga / Electroclown / TheJointVentures / Muhaha / Indjstione / Dannilov / Mioritza / The Kryptonite Sparks / Poetrip

Noutăţile vin şi odată cu lăsarea serii în Duruşa, unde între 23 şi 26 august 2012, ne pregătim să întindem ecranul de proiecţie şi invităm studenţi ai facultăţilor de film şi realizatori independenţi să iasă în faţă. Invitatul de seamă al colţului cu proiecţii este STREMŢ ’89, un scurt documentar în regia Andei Puşcaş şi a lui Dragoş Dulea, în care sătenii din Stremţ povestesc cum aşteptau cu sufletul la gură tancuri, terorişti şi glorie. Prin ochii lor, revoluţia bate filmul!

Atelierele de artă şi meşteşug ne vor învăţa ce putem face cu două mâini dibace şi un dram de imaginaţie: zmee, lampioane, olărit, avioane de hârtie şi altele. Mintea o vom armoniza propriului ritm la atelierul interactiv de percuţie improvizată, iar corpurile vor experimenta tehnici de luptă prin arte marţiale şi dans la antrenamentele grupului de capoeira Angola din Cluj Napoca. Meşterii Incubator107 vin cu reţete de frumuseţe şi podoabe.

Cât despre tips&tricks, bronzul e la mare căutare ziua, noaptea dansăm mai îmbrăcaţi, în haine călduroase. Tot noaptea corturile au minute gratuite în reţea, în zona de campare, aşa că nu uita să aduci unul, echipat cu sac de dormit şi izopren.
Dimineaţa la duşuri ne călcăm pe şlapi, mai spălăm un dinte, o bucată de piele, fiecare cu ce are.
Ţinem ceaunul pe foc şi Grolsch-ul la rece, dar dacă îţi ştii poftele, ia cu tine un biscuit, o ciocolată, etc. Uneltele în domeniu pot fi de ajutor: un briceag, o cană, ş.a.

#Concurs: Oferim 2 invitatii duble la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati urmatorul mesaj pe contul vostru de facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Update: Colceriu Adrian si Lili Lilioantza sunt castigatorii invitatiilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!