Métamorphose – a danse macabre au Château Bánffy

Home $ Party $ Métamorphose – a danse macabre au Château Bánffy

by | Aug 13, 2012 | Party

Aubergine Publicité în colaborare cu Vertigo Club şi High Heels Events vă propun, pe data de 30 august 2012, la Castelul Bánffy din Bonţida exerciţiu de imaginaţie în care publicul clujean este invitat să testeze limitele dintre sacru şi profan într-un decor şi o atmosferă inedită.

Evenimentul combină diferite secvenţe artistice precum: o prezentare de modă, un concert de muzica live, muzică electronică şi un audio-video live set.

Locația, atent aleasă în ton cu tematica evenimentului, un spatiu generos cu rezonanţă istorică strâns legat de istoria oraşului Cluj, va găzdui acest eveniment inedit, ce se vrea a fi o gură de aer, o revigorare mult așteptată a “high life-ul” clujean.

În noaptea dintre 30 şi 31 august are loc fenomenul astrologic de Lună albastră, adică a doua lună plină din aceeaşi lună calendaristică. Este un fenomen rar, a avut loc doar de 4 ori în ultimul secol. Luna se va vedea pe cer, desigur, albastră. Mitologic vorbind, Luna albastră este asociată cu eliberarea spiritelor necurate care dau naştere haosului pe Pământ.

Metamorfoza este elementul central al tematicii, fiind un ritual care are loc în nopțile cu lună plină. Accentul este pus, în acest caz pe Luna Albastră care este principalul atuu pentru intriga evenimentului. Vorbim despre o antiteză între bine şi rău, fără a exista o bătălie între aceste două forţe, mai degrabă o trecere firească de la sacru la profan, o metamorfoză pe care toţi cei prezenţi trebuie să o trăiască.

Petrecerea va avea două părţi, cu decoruri diferite, momente artistice diferite respectiv băuturi şi catering diferite, aspecte care se vor intersecta în momentul metamorfozei,trecere marcata prin momente artistice. În prima parte cei prezenți vor fii întâmpinați cu welcome drinks, bufet suedez, într-un decor predominant alb, pur, cu acompaniament de camera. În a doua parte totul va deveni draconic, castelul va fii iluminat în roşu, decorurile albe vor fii acoperite cu sânge artificial, întră în joc focul iar noaptea va continua cu muzica de club.

ENTERTAINMENT:

MOOD QUARTET – muzică de vioară şi jazz
POP KILLERS
– métamorphose audio-video live set
VERONICA FRISAN
– prezentare de modă VOILE PASTEL
DJ CARLOS (Vertigo rezident) – after party

OPEN BUFFET & WELCOME DRINKS included

Efecte special: fum greu, gheaţă carbonică, proiecţii pe castel, artificii, fire show.

Eveniment moden privat. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta publicul. Invitațiile se achiziționează în avans, preț 50 lei, de la Club Vertigo (Piața Unirii, 9) începând cu 9 august 2012. Numărul de locuri este limitat la 300 de persoane. Accesul minorilor este interzis. Dress code: ladies – little black dress, gentlemen – bow. Info și rezervări: 0757.900.987

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii (duble) pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe contul tau de facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii sunt: Radu Neag, Ştefana Bodea si Andreea Jugarean.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!