Un nou eveniment marca Grolsch în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Un nou eveniment marca Grolsch în Cluj

by | Aug 14, 2012 | Recomandări

Grolsch prezinta Dub Mafia, live set, pentru prima data in Cluj, sambata 18 august in club Boiler. Astfel se lanseaza o serie lunga de evenimente prezentate de Grolsch in parteneriat cu clubul Boiler.

Accesul la acest eveniment se va face numai pe baza de invitatie nominala. Intra pe pagina de Facebook a lui Grolsch, Experimentalist, si afla cum poti castiga o invitatie la eveniment.


Dub Mafia este o formație explozivă de drum’n’bass din Marea Britanie. Trupa a apărut în toamna lui 2009, iar datorită sound-ului unic pe care îl produc au reușit să devină cunoscuți foarte repede în Europa. Cei 7 membri ai trupei combina sunete de drum and bass, breakbeat si dubstep cu un dans foarte alert.

Clubul Boiler este o locație nonconformistă din Cluj, situată într-o cameră de la subsolul fostei fabrici de pensule. Spațiul a fost decorat de mai mulți artiști moderni, dorind să promoveze arta contemporană.

Grolsch a inceput seria de evenimente nonconformiste in luna Iulie, cu teatru mobil. Clujenii au putut urmări diferite piese de teatru, de la un love-story colectiv la drama unor personaje nefericite, intr-un autobuz.

Puteţi afla mai multe detalii despre proiectele Grolsch vizitând www.experimentalist.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!