Fumiya Tanaka @ Club Midi

Home $ Party $ Fumiya Tanaka @ Club Midi

by | Aug 23, 2012 | Party

Opening Party: Fumiya Tanaka & K.!D Chriss

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Club Midi se redeschide cu o premieră în Transilvania. La doar o lună de la prestația sa la festivalul Sunwaves 12, Fumyiya Tanaka revine în România.

De peste 15 ani, Fumiya Tanaka este considerat a fi unul dintre legendarii artiști / DJ ai scenei techno. A avut numeroase proiecte, amintim labelul său personal “Torema Records”, labelul său recent “Op.disc” (în cooperare cu Yoshihiro Hanno), și celebrele sale petreceri “Chaos” (organizate în Tokyo și Osaka), iar pe parcursul carierei sale a reușit să exprime cu succes posibilitațile muzicii.
Stilul său unic este axat pe techno-minimal iar prin tehnica sa reușeste să scoată frumusețea, profunzimea și densitatea muzicii și transformă “minim” în “maxim”. Acesta este unul dintre motivele pentru care el înca este în topul artiștilor de muzică electronică.
În 2007, Fumiya a lansat DVD-ul cu răsunet mondial, “Via”, care conține live set-ul său comentat în timp real. Această lansare arată într-un mod viu muzica și mixajul său ca un rezultat al unor reacții fizice și de gândire continuă.
Recent a lucrat la proiectul “DARTRIIX” împreună cu RADIQ aka Yoshihiro Hanno și a lansat deja doua EP-uri și un album complet pe “Op.disc”.

#Concurs: Punem la bataie 10 de invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!