We have Band @ Gambrinus Pub

Home $ Articole $ We have Band @ Gambrinus Pub

by | Aug 27, 2012 | Articole

Concert: We have Band

In deschidere: Lights Out! / Afterparty: Poliglot

Pret intrare: 20 / 30 lei

Inradacinati in spiritul DIY britanic, WE HAVE BAND, adica Thomas WP, Dede WP si Darren Bancroft este una dintre trupele ce continua sa tina in priza incontinuu publicul de pretutindeni. Dupa ce au concertat in 2010 in Bucuresti, cei trei se reintorc odata cu lansarea unui nou material, “Ternion”, trecand pe lista si Cluj Napoca.

Synthpop si melodica electro este sunetul distinctiv al acestui trio adeseori comparat cu Hot Chip sau Animal Collective. Dupa numeroase turnee si hituri punk funk vibrante ca “Oh!”, ‘You Came Out” sau disco decadent prezent in “Hear It In the Cans”, a urmat debutul auto-intitulat “We Have Band” in 2011, un material electronic jucaus. Situati intre pop-ul slefuit a la Metronomy, Klaxons si pop-ul catchy Friendly Fires, amestecul este foarte exploziv.

Cu “Ternion”, lansat in 30 ianuarie 2012, trio-ul exploreaza o latura mai intunecata, melancolica, organica si totusi, stimulanta, cochetand pe alocuri cu new-wave. Noul sunet a fost slefuit in studioul londonez al lui Luke Smith, producator a consacratei trupe Foals

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!