DJ Madd / Matt-U @ Club Midi

Home $ Party $ DJ Madd / Matt-U @ Club Midi

by | Aug 28, 2012 | Party

DJ Madd / Matt-U / Rocklumen

Cu excepţia cazului în care ai fost “la curent”, ai putea fi iertat dacă ai crezut că DJ Madd a explodat pe scena muzicii underground din dintr-o dată.Cei cu o ureche “atentă” ar şti că în ultimii 3 ani au văzut un producător, talentat şi comis, primind atenţia pe care o merită.
Cu un fundal în D&B şi o dragoste pentru toate lucrurile legate de bass, Peter Simon, de origine maghiară, a gravitat înspre partea sonica low-end a Dubstep-ului în 2008, cu versiuni timpurii la bine respectatul Boka Records şi seria de whitelabels cu vibe reggae War.
În 2009 el a prins atenţia celor din spatele label-ului Black Box, şi împreuna au devenit recunoscuţi ca leaderi in scena dubstep.
De la release-ul de debut la Black Box (Someone /w Breakage remix) până la mai excelentul Blank Space EP & Transmissions Mix CD, si până la albumul de debut, Madd a fost o influenta definitorie pentru sound-ul si direcţia label-ului.
Mai mult, el a atras atenţia ?i altor brand-uri dubstep, lansând un 12″ la Osiris Music si Wheel & Deal, bucurându-se de suport de la dj Rinse FM sau BBC Radio si punând muzica la eventul lui Caspa in Fabric, Dub Police.
Urmând un an plin de gig-uri prin Europa, Madd acuma s-a relocat in Anglia pentru a-ti intări pozitia printre producătorii si dj dubstep de top.

#Concurs: Punem la bataie 10 de invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!